Üsküdar çekmeköy metro kaç dakika

16 istasyon bulunan Üsküdar Çekmeköy Hattı, 06.00 – 24.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 32 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 8 dakikadır.Feb 3, 2019

Çekmeköy Üsküdar metro kaç durak?

Üsküdar-Ümraniye arası 9 durak olarak hizmet veren metro, Çekmeköy'ün de açılmasıyla durak sayısını 16'ya çıkardı. Metro hattında her 5 dakikada bir sefer yapılacak.

Çekmeköy Üsküdar arası kaç dakika?

Sancaktepe-Çekmeköy'den yolculuk süreleri Üsküdar: 27 dk.

Üsküdar metro nereye kadar gidiyor?

M5 Üsküdar-Çekmeköy Hattı, Anadolu Yakası'nın ikinci metro hattı olup, Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattıdır. Hat, Üsküdar Meydanı'ndan başlayarak, Ümraniye ilçe merkezinden geçmekte ve Çekmeköy Meydanında son bulmaktadır.

Üsküdar Çekmeköy metro kim yaptı?

Doğuş Grubu'nun yaptığı, ÜsküdarÇekmeköy hattı tüm etapları ile hizmete girdi. Bu hat ile günde 700 bin yolcunun taşınması hedefleniyor. İstanbul'da ulaşım sorununa çözüm getiren metro hatlarına bir yenisi daha eklendi. Doğuş Grubu'nun yaptığı, ÜsküdarÇekmeköy hattı tüm etapları ile hizmete girdi.

Çekmeköy metro durakları nerede?

Çekmeköy (İstanbul metrosu)

Çekmeköy
İstanbul metrosu istasyonu
Wikimedia | © OpenStreetMap
KonumMehmet Akif Mahallesi, Şile Otoyolu yanyolu Çekmeköy, İstanbul Türkiye
Koordinatlar41°00′52.4″K 29°11′19.6″D

Çekmeköy metro son durak neresi?

M5 metro hattının ilk durağı Çekmeköy olup son durağı Üsküdar durağıdır.

Üsküdar Çekmeköy nasıl gidilir?

MARMARAY İLE ÇEKMEKÖY'E ULAŞIM Marmaray'a binip Üsküdar'da indikten sonra M5 numaralı metroya binerek Çekmeköy'e kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.