Knorr tavuk suyu nasıl kullanılır

Nasıl Hazırlanır? Tavuk Suyunu dilediğiniz gibi yemeklerinize katabilirsiniz. 4 porsiyondur. Kapağını açtıktan sonra buzdolabında +4 derecede saklayın ve 2 gün içerisinde tüketin.

Knorr tavuk suyu Cam Nasıl Kullanılır?

Ürünü tercihe bağlı olarak çorbalarınızda, pilavlarınızda ve soslarınzda kullanabilirsiniz. **Beslenme tablosunda tüketim birimi, 4 kişilik bir çorbada ürünün tamamının (480 ml) kullanıldığı bilgisi üzerinden verilmiştir. Servis Önemlidir.

Knorr tavuk suyu bulyon nasıl kullanılır?

Bulyonunuzu yemeğe, çorbaya ya da pilava eklemeden önce sıcak su yardımıyla eritebileceğiniz gibi, sulu yemeklere doğrudan da ekleyebilirsiniz, küp bulyonunuz da, jel bulyonunuz da yemeğinizin suyunda kolayca çözünecektir.

Knorr et suyu nasıl kullanılır?

Suyu iyice çektikten sonra altını kapatıp, demlenmeye bırakın. Sıcak olarak servis edin. 5 bardak sıcak suda 1 adet Knorr et suyu tabletini karıştırarak eritin ve hazırladığınız et suyunu çorbalarınıza ilave edin.

Hazır tavuk suyu nasıl yapılır?

Tavuk kanatları kullanacaksanız:

  1. Tavukları yıkayıp tencereye alın. Üzerine yıkayıp iri doğradığınız soğan, havuç ve kereviz saplarını ilave edin.
  2. Soğuk suyu, baharatları ve sarımsağı ekleyerek 1,5 saat etler pişinceye kadar(kaynamayacak usul usul pişecek).
  3. Tavuk suyunu süzüp soğutun ve buzdolabına muhafaza edin.

Oct 6, 2011

Knorr cam kemik ilik suyu nasıl kullanılır?

Knorr iyilik var serisinden nefis kemik ilik suyu ile çorbalarınızın ve pilavlarınızın besleyiciliğini katlayın. Nasıl hazırlanır? Kemik ilik suyunu dilediğiniz gibi yemeklerinize katabilirsiniz. 4 porsiyondur. Kapağını açtıktan sonra buzdolabında +4 derecede saklayın ve 2 gün içerisinde tüketin.

Hazır ilik suyu nasıl kullanılır?

İlik suyu pişirildikten sonra üzerindeki beyaz kısım alınır. Altta kalan jel kısmı kullanılır. Jel şeklinde olan ilik suyu dolmaların, yemeklerin ve pilavların içerisine de eklenebilir.

Tavuk suyu bulyon pilavda nasıl kullanılır?

Bunun için öncelikle tenceremize suyu, yağları ve tavuk bulyonu koyup kaynamasını bekliyoruz. Bulyon tamamen eridiğinde tuzunu atıyoruz. Biraz karıştırıp yıkadığımız pirinci içine koyup şöyle bir karıştırıyoruz. Pilav tamamen suyunu çekene kadar kapağı kapalı halde pişiyor.