Yalancı cheesecake tarifi

Cheesecake tarifi hangi bisküviden?

Taban için;

  1. 1 paket burçak bisküvi.
  2. Yarım paket sade petibör.
  3. 3 çorba kaşığı tereyağ margarin karışık.
  4. 2-3 kaşık süt.

30-Jun-2015

Cheesecake tabanı için hangi bisküvi kullanılır?

Kusursuz kıvam pişirme için su banyosunda pişirmeyi ihmal etmeyin. Orijinal Cheesecake tariflerinde taban için kullanılan bisküvi Graham Krakerlerin 'den yapılır. Ayrıca ev yapımı Graham Kraker tarifine de ulaşabilirsiniz. Bulamazsanız veya yapmakla uğraşmak istemezseniz yulaflı bisküvide kullanabilirsiniz.

ÇIS kek nasıl yapılır tarifi?

Cheese Kek Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvileri rondodan geçirin.
  2. Tereyağını eritin. …
  3. Kelepçeli kabınızı yağlayın.
  4. Hazırladığınız harcı elinizle bastırarak düzleyin.
  5. Kelepçeli kabınızı yağlayın.
  6. Kelepçeli kabınızın etrafını alüminyum folyo ile kapatın. …
  7. Dolapta bekletin.

Portakalli çiz kek nasil yapilir?

Portakallı Cheesecake Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri mutfak robotunda un haline getirin. …
  2. Labne peyniri, şeker ve vanilyayı mikserle çırpın. …
  3. 165 dereceye ayarlanmış fırında 1 saat pişirin. …
  4. Portakal suyu, su, şeker ve nişastayı karıştırıp orta ateşte katılaşıncaya kadar pişirin.

Cheesecake malzemeleri neler?

MALZEMELER

  • Labne peyniri (1 paket) (200 gram)
  • Yoğurt (1 su bardağı)
  • Yumurta (2 adet)
  • Un (2 yemek kaşığı)
  • Limon kabuğu rendesi (1 adet)
  • Vanilya (1 çay kaşığı)
  • Toz şeker (1 su bardağı)

Cheesecake orjinalinde hangi peynir ile yapılır?

Orjinalinde kullanılan peynir çeşiti farklı ama burada kullanabileceğimiz peynir, labne veya krem peynir. Ben her ikisinide karıştırıp kullanıyorum. Fotoğraflarda iki farklı cheesecake var.Birisinin üzeri fazla yanık ,diğerinin daha az,sizde dilediğiniz gibi üzerini pişirebilirsiniz.

Cheesecake fırının hangi rafında?

Fırın içerisindeki ısının eşit yayılması için kalıbı fırının orta rafına yerleştirin. – Cheesecake'i fırından çıkardıktan sonra sivri bir bıçakla kalıbın yanlarından ayırın. Böylece soğurken çatlamasını önlersiniz.